facebook
Baudet Blundert

Baudet Blundert

Thierry Baudet, frontman van het ‘Forum voor Democratie’ doet er alles aan om Nederland ervan te overtuigen om tegen het associatieverdrag met Oekraïne te stemmen. Vandaag maakte de zelfbenoemde redder van de democratie in zijn enthousiasme een opvallende uitglijer.

Dankzij het aanstaande referendum is Baudet definitief doorgebroken als Bekende Nederlander. Omgekeerd evenredig aan de groei van zijn faam heeft zijn reputatie helaas een duikvlucht gemaakt, maar zich warmend aan de roze gloed van GeenStijl lijkt dit voor Thierry geen enkel probleem. Hoewel zelf dolverliefd op het Rusland van Poetin kan de EU in de ogen van Baudet niets goed doen. Europa wil de natiestaat opheffen en het oikofobisch establishment in Den Haag draagt daar graag aan bij.

Een bewijs van de machtswellust van Europa vond Baudet in de tweet van PvdA-er Michiel van Hulten hieronder. Schande! Zie je wel! Gelukkig is Thierry er om ons te waarschuwen. En heel voorspelbaar huilt GeenStijl mee met de wolven. Het bangblog schaamt zich er ook niet Eurocraten in één adem gelijk te schakelen met moslimterroristen. Graag herinnert ene Van Rossem ons er nog even aan waarom er ‘ongefundeerd’ in de ondertitel van het blog staat.

Maar wat blijkt? Baudet is niet zo goed in doorlezen. De tweet in kwestie gaat namelijk over het bestuur van Brussel zelf. Niemand had het over de EU. Inmiddels heeft Thierry zijn tweet verwijderd en dat zouden sommigen graag vaker zien; Baudet die aan zelfcensuur doet. GeenStijl is nog niet zover, daar schuimbekken de reaguurders nog even lekker feitenvrij door…

@Woutel

 

image

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

UA-73562138-1