facebook
Een feestje voor tijdreizigers

Een feestje voor tijdreizigers

In 2009 organiseerde de briljante Britse wetenschapper Stephen Hawking een feestje voor tijdreizigers. Om er zeker van te zijn dat alleen gasten uit de toekomst zijn partijtje zouden bezoeken verstuurde hij de uitnodigingen pas ná het feestje.

Helaas kwam er niemand opdagen voor het feest. Dit zou als experimenteel bewijs kunnen dienen voor het gegeven dat tijdreizen naar het verleden niet mogelijk is.

Helemaal waterdicht is het experiment natuurlijk niet. Ten eerste kan zo zijn dat niemand in de toekomst zin had in het feestje van Hawking. Of misschien zijn de uitnodigingen met het verstrijken van de tijd verloren gegaan voordat iemand bereikt werd die in staat is om door de tijd te reizen.

Ook zijn er theoriën dat tijdreizigers zich verplaatsen door ontelbare parallel universums. En dat zou dus kunnen betekenen dat het feestje van Stephen Hawking in een andere dimensie wel een groot succes was. Misschien zelfs zonder dat hij uitnodigingen heeft verstuurd…

Share

3 thoughts on “Een feestje voor tijdreizigers

 1. Stephen Hawkins is helemaal niet zo geniaal als men beweert. Hij misbruikt zijn hoge intelligentie om mensen een rad voor ogen te draaien , net als Einstein deed.
  Paralelle universums en alternatieve tijdlijnen bestaan niet. Wel andere werelden , maar daar weten zij niets over.
  Je kunt niet alles berekenen. De snaren theorie , net als de Big Bang theorie , zijn gejat van Hindoeisme en andere oude systemen. Satanisten.
  Daarom beweerde hij ook dat hij kon concluderen dat God niet bestaat. “Want voor de Big Bang was er geen tijd.
  Dus kan er “toen” ook geen God geweest zijn. Is zowel qua logica als taalkundig onjuist. Zonder tijd is er ook geen “toen”.
  God bestaat buiten de tijd , weet men in de Spiritualiteit.
  Hij weet er gewoon niets zinnigs over te zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

UA-73562138-1