facebook
VVSB klaar voor Utrecht

VVSB klaar voor Utrecht

Het team van VVSB uit Noordwijkerhout en de supporters zijn helemaal klaar voor de halve finale in de KNVB-Beker tegen FC Utrecht vanavond.

Na de laatste training hebben de spelers de nacht doorgebracht in het Alexander Hotel in Noordwijk. Dit hotel ligt naast Huis ter Duin waar het Nederlands elftal normaal verblijft. Ook een traditionele uitwaaisessie op het strand is deel van de voorbereiding.

Vanmiddag vertrekt de spelersbus richting Utrecht gevuld door 35 touringcars vol supporters. In het dorp in de Bollenstreek verwachten de cafés een volle bak. Het hele dorp is de laatste weken paars-geel gekleurd.

VVSB hoopt in de Galgenwaard de stunt tegen Den Bosch te herhalen. Tijdens een persconferentie liet trainer Wilfred van Leeuwen weten dat het voor de Noordwijkerhouters geen schoolreisje is. “De kans dat we winnen, is groter dan één procent. De club en heel veel mensen zijn al blij, maar we gaan naar Utrecht voor een goed resultaat en niet alleen maar om een dagje uit te zijn en een leuk wedstrijdje te spelen.”

Mocht VVSB vanavond succesvol zijn dan is het voor het eerst dat een amateurclub de finale van de KNVB-beker haalt. De wedstrijd is vanavond om 20.45 uur.

 

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

UA-73562138-1