facebook
VVD gooit olie op het vuur

VVD gooit olie op het vuur

De dag nadat in Woerden een AZC wordt belaagd door fascistisch tuig gooit Halbe Zijlstra nog wat olie op het vuur. Hij stelt in een interview in het AD dat vluchtelingen een bedreiging zijn voor de welvaart. Daarnaast vindt hij dat opvang soberder moet en bijvoorbeeld borstvergrotingen niet meer vergoed mogen worden. ‘Want het gebeurt. Niet veel, maar het gebeurt.’ Ook hier kloppen de feiten niet.

image

 

Een dag later in Buitenhof doet Henk Kamp ook nog even een duit in het zakje hij stelt dat de komst van vluchtelingen de economie schaden. Dit terwijl diverse onderzoeken dit tegenspreken.

Opvallende uitspraken van de VVD die de toch al gespannen sfeer in Nederland verder onder druk zetten. En dat terwijl premier Rutte vrijdag nog op riep de rust te bewaren. Met dit soort factfree politics en stemmingmakerij doet de VVD hetzelfde als Wilders en zijn de liberalen (?) mede verantwoordelijk voor toekomstige incidenten. Hoopt de Volkspartij voor Vrijheid en Demagogie zo wat zeteltjes van de PVV af te snoepen?

image

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

UA-73562138-1