facebook
Als de tweets van Trump onschuldig zijn

Als de tweets van Trump onschuldig zijn

Met zijn tweets weet de Amerikaanse president miljoenen Amerikanen en wereldburgers te bereiken. Regelmatig leiden zijn twitterberichten tot ophef. Maar wat als we tweets van Donald Trump nu eens wat minder serieus nemen?

Als we nou eens buiten beschouwing laten dat de tweets van Trump voor velen grof, beledigend en seksistisch zijn, en aannemen dat ze misschien grappig bedoeld zijn?

Als we de suggestie verwerpen dat de tweets van de president bedoeld zouden zijn om de aandacht af te leiden van zijn falend beleid en de vele schandalen?

Als we de gedachte uit ons hoofd zetten dat de president van de VS wel eens zou kunnen lijden aan een mentale ziekte?

Als we het normaal vinden dat Trump zich gedraagt als een trol ten opzichte van de journalistiek, vaak zelfs live tijdens een uitzending?

Als het misschien wat overdreven is om te stellen dat de kwetsende tweets van Donald Trump het aanzien van het ambt, zijn presidentschap en de Verenigde Staten beschadigen in binnen- en buitenland?

Dus kortom, als we de tweets van president Trump gewoon wat minder serieus nemen? Dan blijft er uiteindelijk maar één relevante vraag over:

Heeft president Donald J. Trump, de 45e president van de Verenigde Staten van Amerika, Commander in Chief en leider van de vrije wereld niets beters te doen?

@Woutel

Hieronder een korte bloemlezing met opmerkelijke tweets van @realdonaldtrump ik zal proberen deze af en toe aan te vullen.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

UA-73562138-1