facebook
De Geer & Goor van het vrije woord 

De Geer & Goor van het vrije woord 

Annabel Nanninga en Ebru Umar zijn de diva’s van rechts-populistisch Nederland. Hun beider ster rijst snel en met name Ebru heeft sinds haar akkefietje met Erdogan de sterrenstatus bereikt. De dames hadden pas een vaarfeestje van zielsverwant Thierry Baudet. Met een tweet lieten de Geer & Goor van het vrije woord weer even hun ware aard zien.

https://twitter.com/umarebru/status/741660046485032960

De term ‘dobberneger’ is groot gemaakt door La Nanninga en is waarschijnlijk het enige deel van haar oeuvre waar ze om herinnerd zal worden. Beide dames weten al lang dat provocatie een effectief middel is om in de schijnwerpers te komen. Tegelijkertijd zijn ze allang vergeten dat provocatie geen doel op zich is.

Als je zo gretig de grenzen op zoekt om je eigen marktwaarde op te drijven ben je dan een belangwekkend opiniemaker? Of ben je die grappenmaker op een feestje die al jaren dezelfde schuine mop vertelt (insert Gerard Joling)? Misschien krijg je her en der nog een flauw lachje uit beleefdheid, want vrijheid van meningsuiting. 

Maar belangwekkend opiniemaker? Helaas dames, het is slechts plat vermaak. Dat betekent niet per se dat jullie over datum zijn. De Toppers verkopen ook nog steeds uit en zelfs minpres is er gek op.

@woutel

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

UA-73562138-1