facebook
Advertorial: Zomerstunt voor snelle bestellers!

Advertorial: Zomerstunt voor snelle bestellers!

Het team van KroeqQuiz.nl is erg blij dat de zomervakantie is begonnen en het eindelijk mooi weer is! Dat (en het feit dat we tien jaar bestaan natuurlijk!) vinden wij meer dan genoeg reden voor een zomerse aanbieding voor snelle bestellers: Deze maand ontvang je 10 euro korting op elke eerste bestelling! 

Je zou het misschien niet verwachten, maar de ervaring leert dat quizavonden in de zomer goed bezocht worden. Er zijn misschien vaste gasten op vakantie maar daar staat tegenover dat veel mensen vrij zijn en ’s avonds graag wat leuks doen. Bovendien heb je ook nog eens kans dat toeristen misschien een avondje mee willen spelen. Ook op vakantiebestemmingen als campings of recreatieparken is een quiznight van KroegQuiz.nl een uitstekende manier om een leuke en rendabele avond te organiseren.

Wil jij gebruik maken van deze feestelijke aanbieding? Bestel dan snel! Het enige dat je hoeft te doen om aanspraak de maken op de korting is op het bestelformulier onder het kopje overige opmerkingen ‘zomerstunt’ vermelden.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

UA-73562138-1